Shockwave i Roskilde

Shockwave

Professionel behandling med Shockwave i Rosklide

Shockwaves er effektiv smertebehandling. Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og gennem mange år brugt til at nedbryde og fjerne nyresten. Her oplevede patienterne, at smerter og andre funktionsproblemer forsvandt som en bieffekt af behandlingen.

I dag bruges Shockwave til behandling af bl.a:

  • Muskelspændinger i fx. skulder, nakke, ryg eller baller
  • Smerter i knæ, fx springerknæ
  • Betændelsestilstande, fx i skinneben eller problemer med akillessenen
  • Piskesmæld
  • Museskader, tennis- eller golfalbuer
  • Irritabel hælpude eller hælspore
  • Muskelsmerter
  • Kroniske rygproblemer

Fordele ved behandlingen

Når du modtager shockwave behandling i Roskilde, vil du mærke utrolig hurtig effekt af behandlingen. En af de mange fordele ved Shockwave er, at der ingen bivirkninger er. Det er et super godt alternativ til medicinsk behandling og operation. Der er nærmest garanti for, at du bliver smertefri.

Behandlingen har en hurtig virkning, og 80 % af alle oplever, at de bliver smertefrie eller får en væsentlig smertereduktion. Behandlingen er effektiv for dig, der har beskadigede celler som følge af at kroppen har dannet arvæv, der har forringet din bevægelighed og styrke.

Hvordan foregår behandlingen

Oftest behandles der med chokbølge én gang per uge. Det forekommer at der er patienter som er fuldstændig smertefri efter én behandling, men oftest kræves der mellem 3-6 behandlinger med 5- 10 dages mellemrum, for at opnå et vedvarende resultat.

Eftersom shockwave behandling er en relativ aggressiv behandlingsform kan den opleves som noget smertefuld. Samtidig varer behandlingen kun nogle få minutter af gangen og ubehaget ophører, så snart behandlingen stoppes.

Vi kan også hjælpe dig til at blive smertefri med manuel terapi, laser, sportsmassage eller Graston teknik.

Book din online i dag

Skal du have en Shockwave behandling udført af en professionel behandler? Tøv ikke med at booke en tid i dag. Du kan booke ved at udfylde min kontaktformular her på siden. Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til kontakte mig på telefon 40 84 49 49 eller på mail kontakt@min-krop.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Book tid til behandling

Udfyld kontaktformularen for at bestille en tid

Osteopat i Roskilde..