Osteopati

Osteopati

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan som erfaren Osteopat hjælpe dig og din krop med at blive smertefri eller reducere smerterne til et niveau, hvor de ikke er til gene for dig. Osteopati kan hjælpe dig med smerter i en lang række områder som f.eks:

 • Hoved/nakke­/ryg/bækken
 • Skulder/arm/håndled
 • Hofte/knæ/fødder
 • Mave problemer
 • Piskesmæld
 • Hovedpine
 • Migræne
 • Arvæv
 • Kæbesmerter
 • Tennis / golf albue
 • Diskusprolaps

Når du modtager behandlinger hos os, vil der altid være fokus på dig og din krops behov. Osteopati giver din krop et skub i den rigtige retning. Vi garanterer behandlinger af højeste kvalitet.

Vi hjælper dig også gerne gennem manuel terapi, shockwave, ultralydsscanning, laser og sportsmassage.

Hvad er Osteopati?

Osteopati er en gammel behandlingsform grundlagt af lægen Andre Tayler Still. Den første skole blev oprettet i USA i 1892. Herhjemme har man haft mulighed for at læse Osteopati siden starten af år 2000, hvis man er færdiguddannet læge eller fysioterapeut.

Hvad er tanken bag Osteopati?

Tanken bag Osteopati er at kroppen selv arbejder på at løse de problemer og skader der kan være opstået så vidt som muligt. Det er osteopatens job at hjælpe kroppen i den rigtigt retning, hvis dette ikke er muligt.

Når skaden er opstået og kroppen ikke selv er i stand til at løse problematikkerne, vil osteopaten forsøge at finde frem til årsagen, til de problematikker der udgør smerter eller giver nedsat bevægelse.

For at osteopaten kan pege sig ind på hvad årsagen til smerterne eller ubehaget er, vil man lave en lidt mere omfattende undersøgelse. Her kan der blive spurgt ind til din skadeshistorik, hvordan og hvornår smerterne eller ubehaget er opstået, gamle skader eller operationer, symptomer medicin osv., samt et generelt overblik over, hvordan ens hverdag ser ud for at kunne forebygge ting der kan være årsagen til problemet til at starte med.

Derefter vil osteopaten kunne behandle lokalt (selvområdet) eller globalt (kroppen som en helhed), hvor efter kroppen gerne skulle arbejde henimod at blive smertefri.

Med lokalt (selvområdet) kan f.eks. være et enkelt lille led der sidder fast. Hvor globalt (kroppen som en helhed) kan f.eks. være et “dårligt” knæ der kan give hofte- og lændesmerter og sågar også ryg/nakke problemer. Desværre har problemetiker med at sætte sig flere steder i kroppen, selvom det kan være startet i storetåen, kan det sagtens ende som hovedpine, hvis man har gået skævt eller kompenseret for længe.

Book behandling online

Skal jeg hjælpe dig med at få en hverdag uden smerter? Tøv ikke med at kontakte mig. Du kan booke en behandling ved at udfylde min kontaktformular her på siden. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på telefon 40 84 49 49 eller sende en mail på kontakt@min-krop.dk. Osteopati sikrer dig et liv uden gener og smerter.

Book tid til behandling

Udfyld kontaktformularen for at bestille en tid

Osteopat i Roskilde..